Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Zoek hier ebooks!

Gelijkaardige ebooks

De brown paper methode herziene editie

De brown paper methode herziene editie 1e druk is een boek van Wessel Berkman uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047008088

De leukste verander-aanpak met de hoogste resultaten

Als organisaties willen veranderen, zoekt het management vaak eerst naar oplossingen in strategie of ICT. Zelden kijkt men naar de uitvoering die is tenslotte niet 'sexy'. Maar als de uitvoerende medewerkers zich actief kunnen bemoeien met manieren om effici nt en effectief te werken, is het management doorgaans zeer positief over de resultaten.

In de uitvoering ligt een grote bron van onbenut potentieel, die volgens sommige bedrijfsleiders wel tussen de 30 en 100 procent kan liggen. De Brown Paper-methode (Brown Paper is een grote rol bruin pakpapier) helpt medewerkers zelf in kaart brengen waar de knelpunten in de uitvoering zitten en structureert de oplossingen die ze vervolgens ook zelf aandragen.

Met deze methode kun je snel, duurzaam en op een prettige manier werken aan verbetering van het werkproces in elk bedrijf, op elke afdeling. De methode is zo beschreven dat je die morgen al kunt toepassen, met verrassende resultaten.

Goedkoopste prijs: € 25.99

Koop nu online!

1 - 2 dagen