Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Zoek hier ebooks!

Gelijkaardige ebooks

Het beslissende moment

Er is meestal maar een klein zetje nodig om de bal aan het rollen te krijgen. Wie het beslissende moment herkent, heeft een recept voor succes in handen.
Hoe wordt een onbekende debutant een bestsellerauteur? Waarom gaan steeds meer jongeren roken, terwijl iedereen weet dat slecht is voor de gezondheid? Waarom is een televisieprogramma als Sesamstraat zo goed om kinderen te leren lezen?
Malcolm Gladwell onderzoekt waarom grote veranderingen vaak zo plotseling beginnen. Idee gedrag, meningen en producten verspreiden zich als ziektes. Zoals zieke een griepepidemie kan starten, zo kan graffitimaker de criminaliteit doen toenemen of tevreden klant de lege tafels in een restaurant vullen.
Het beslissende moment leest als een avonturenverhaal vol aanstekelijk enthousiasme over de macht van nieuwe idee Het is een kaart voor verandering, met een hoopvolle boodschap: creatieve persoon kan de wereld veranderen.
De pers over Intu e:
‘Gladwells fascinerende boek staat vol voorbeelden die aantonen dat het zich langer en uitgebreider verdiepen in zaken niet leidt tot een beter resultaat.’ - Intermediair
‘Gladwell schrijft prettig: hij richt zich vaak direct tot de lezer, gebruikt cliffhangers, beschrijft niet alleen wetenschappelijk onderzoek maar ook de wetenschappers zelf.’ - NRC Handelsblad
Malcom Gladwell is vaste medewerker bij The New Yorker. Daarvoor was hij wetenschapsjournalist bij de Washington Post. Op het ogenblik is Intuitie over de hele wereld een enorm succes.

Goedkoopste prijs: € 9.99

Koop nu online!

Direct beschikbaar