Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Zoek hier ebooks!

Gelijkaardige ebooks

Loopbaanzelfsturing

Loopbaanzelfsturing 13e druk is een boek van Adriaan Hoogendijk uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047000730

In de hectische wereld van vandaag is het mogelijk om snel mooie carrières te maken. Aanbiedingen en promotiekansen zijn er volop. Echter, veel werknemers missen de bezieling in hun werk. Ze zijn eigenlijk uitgekeken op hun carrière en zien geen zin meer in hun werk.

Loopbaanzelfsturing; bezieling en vitaliteit geeft u het instrumentarium in handen waarmee u uw loopbaan weer zelf kunt sturen. Het reikt vaardigheden aan waarmee u praktisch u pad kunt plannen. Het gaat hierbij om het volgen van uw hart en het aanwenden van uw eigen creativiteit om uw droom te verwezenlijken. Werken kan met plezier, met fascinatie en met bezieling.

Dit boek is rijk aan visies op loopbaanzelfsturing en is bedoeld voor eenieder die het heft in eigen hand wil nemen en houden. Het is ook een boek voor loopbaanadviseurs, leidinggevenden, ondernemers en organisatie-adviseurs die in hun werk een bijdrage willen leveren aan de verspreiding van vaardigheden voor loopbaanzelfsturing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit van mensen.

Goedkoopste prijs: € 25.99

Koop nu online!

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis