Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Zoek hier ebooks!

Gelijkaardige ebooks

Belkin USB-C Kabel naar USB A Kabel - 1.8m - 3A - Zwart

Apparaten laden De Belkin USB-A/USB-C-laadkabel stelt je in staat jouw USB-C-apparaat op te laden en foto's, muziek en gegevens te synchroniseren naar je laptop met snelheden tot 480 Mbps.

De kabel ondersteunt bovendien een uitgangsstroom tot 3 A voor het opladen van USB-C-apparaten. De kabel is bedoelt voor het aansluiten van een standaard USB-A-apparaat op een apparaat met een USB-C-aansluiting, ook wel USB Type-C genoemd. Ook compatibel met Thunderbolt™ 3.

Plus- en minpunten van de Belkin USB-C kabel


Pluspunten USB-IF gecertificeerd
Pluspunten Lange kabel van 1,8 meter
Pluspunten Kabel ondersteunt snel laden (3 ampere)
Pluspunten Sterke connector
Minpunten Alleen geschikt voor nieuwe type smartphones, door USB-C aansluiting
Minpunten Kwetsbaarder dan DuraTek

Op zoek naar een sterkere kabel? Bekijk de DuraTek USB-C kabel van Belkin met kevlar vezels , van superieure kwaliteit en 5 jaar garantie.

In één oogopslag:


- USB-C-apparaten aansluiten op USB-A-apparaten (bijv. laptops en harde schijven)
- Omkeerbare USB-C-connector
- Laadstroom van 3 A
- Overdrachtssnelheden van 480 Mbps
- Kabel van 1,8 m

Andere apparaten voeden en opladen


Deze USB-C-kabel ondersteunt een uitgangsstroom tot 3 A en kan worden gebruikt om USB-C-apparaten van stroom te voorzien en op te laden.


Omkeerbare USB-C connector

Omkeerbare USB-C connector


Geen gepuzzel meer hoe de connector erin moet. USB-C is een nieuwe gebruiksvriendelijke, omkeerbare connector waardoor het niet uitmaakt hoe je de connector in de daarvoor bestemde aansluiting van jouw apparaat steekt.

USB IF certificering

USB IF certificering


Als een product het Hi-Speed USB-certificaat draagt, houdt dat in dat het gecertificeerd is door USB-IF en voldoet aan alle elektrische, mechanische en milieubepalingen waardoor een voortreffelijke gebruikerservaring gegarandeerd is. USB-IF is een non-profit-organisatie die de ontwikkeling van hoogwaardige USB-producten en conformiteitstesten faciliteren.Laat je inspireren in de Belkin shop!


Goedkoopste prijs: € 14.96

Koop nu online!

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis